SVEFF Höstmöte 19 november

Höstmötets tema är ekonomi och till vår hjälp att tolka nuvarande situation och den nära framtiden har vi två mycket kunniga ekonomer: Johan Deremar från Byggföretagen och Bengt Lindqvist från Teknikföretagen.

Den globala ekonomin hålls till stor del uppe av stödpaket från regeringar och kraftig intervention av centralbanker i världen. Hur länge vara detta? Kommer det fungera för att brygga över till en mer självgående ekonomi? Hotas vi av inflation på sikt, eller kanske deflation? Kommer byggmarknaden fortsatt att fungera och vad händer med exporten av teknikprodukter? Dessa och många andra frågor hoppas vi att få svar på när Bengt och Johan lägger ut texten. Det finns också gott om tid för att ställa frågor för att vi ska kunna göra de bästa möjliga prognoserna för våra egna branscher.


Vi kommer att hålla sektionsmöten, styrelsemöte och årsmöten online med Microsoft Teams! Sektionsmötena kommer att vara något förkortade och kallelser med länk till mötena skickas ut via e-post. Dagen inleds med ett gemensamt informationspass med uppdatering om regulatoriska frågor. Det är öppet för alla SVEFF-sektioner.

Alla medlemmar är välkomna på det formella höstmötet och föredragen!


Om du inte deltar på något av sektionsmötena men vill delta på det formella höstmötet kl 16:15-16:30 eller föredragen anmäl dig här

Sektionsmedlemmar får automatiskt inbjudan till det formella årsmötet.

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta kansliet

Vi ser fram emot att “träffa” er!


ÅrsmötenEmma Jansson
Föregående
Föregående

FEICA producerar informationsblad om EUs nya regler om utbildningskrav för PU-produkterer

Nästa
Nästa

Kemikalieinspektionen nylanserar PRIO-verktyget