SVEFF Höstmöte den 9 november

Välkommen till höstmöte den 9 november på Gothia Hotel Towers och Universeum i Göteborg

Kom och träffa branschkollegor i färg- och limbranschen för höstens stora sammankomst för medlemmar i Göteborg. Utöver sektionernas respektive möten kommer vi att se Universeums utställning ”Älska kemi” och avnjuta en trerättersmiddag vid museets stora akvarium.

"Så blir vi attraktiva arbetsgivare för framtidens medarbetare"

Universeum är Nordens största science center, en plats för barn och unga att utveckla sitt intresse för och förmågor inom naturvetenskap och teknik. På det temat kommer vi att få ett föredrag av Sofia Rasmussen från Rasmussen Analys på hur vi ska locka framtidens medarbetare.

Anmäl dig senast den 24 oktober för att vara säker på att få hotellrum på Gothia Towers